31/3/23

31/3/23 - Ο κίνδυνος των διαθλαστικών εκλογών στο Δ.Κορινθίων

Στο Δήμο Κορινθίων κινδυνεύουμε να βιώσουμε κάτι πρωτόγνωρο στα εκλογικά χρονικά της χώρας.

Δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ και πουθενά η εν ενεργεία Δημοτική Αρχή να επιζητά να τοποθετείται χρησιμοποιώντας μελλοντικό χρόνο παρουσιάζοντας έργα ή δράσεις που ΘΑ γίνουν.

Δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ και πουθενά να λαμβάνει χώρα ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ και όλα τα ρήματα να είναι σε Μέλλοντα.

Είναι αδιανόητο κάποιος που έχει θητεύσει σε μια τετραετία να γυρεύει να κριθεί για αυτά που ΘΑ κάνει και όχι για αυτά που ΕΚΑΝΕ.

Σε σχέση με ένα σημερινό συμβάν και μια ανακοίνωση υποψηφιότητας από την παράταξη της πλειοψηφίας : είναι λυπηρό (για να μην πω εμετικό) που κάποιοι "πανηγυρίζουν" και καγχάζουν σχετικά με μια κίνηση που δεν τιμά όχι μόνο αυτόν που την έκανε, αλλά θέτει υπό αμφισβήτηση βασικούς αξιακούς πυλώνες της όποιας πολιτικής αντιπαράθεσης.

Ορισμένα πράγματα ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΑ όταν πίσω υπάρχουν και παιδιά.

Μόνο ένας νοσηρός νους θα μπορούσε να προσπαθήσει να επωφεληθεί από ένα οικογενειακό ζήτημα και μάλιστα τόσο φρέσκο.

Θα συμβούλευα εκείνους που "μπιζάρουν" τη συγκεκριμένη κίνηση να σκεφτούν πολύ καλά ΠΟΣΟ ΑΝΔΡΙΣΜΟ εμπεριέχει μια τέτοια κίνηση και αν θα άρεσε κάτι αντίστοιχο να τους κάνουν και σε εκείνους. Όχι τίποτα άλλο, απλά οι συγκεκριμένοι θέλουν να λένε ότι είναι και πολύ άνδρες, με αφόρητα βαρείς αδένες και άτεγκτο αξιακό κώδικα.

Και εντάξει, ας πούμε ότι ο τελών δεν χαμπαριάζει από τέτοια ... Εσείς ; Αν πραγματικά τελικά τόσο βαρείς είναι οι αδένες σας και μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό σας, καλύτερα να τους φάτε. Δεν το λέω περιπαικτικά. Απλά το λέω γιατί τουλάχιστον αυτό ίσως σας εμποδίσει να μιλάτε.

Αλλού σάς είχα κατατάξει.

Λυπάμαι.


Βασίλειος Μπαλάφας

Ανάρτηση στο Facebook, 31 Μαρτίου 2023

Τίτλος : 𝚶 𝚱𝚰𝚴𝚫𝚼𝚴𝚶𝚺 𝚻𝛀𝚴 𝚫𝚰𝚨𝚯𝚲𝚨𝚺𝚻𝚰𝚱𝛀𝚴 𝚬𝚱𝚲𝚶𝚪𝛀𝚴 𝚺𝚻𝚶 𝚫𝚮𝚳𝚶 𝚱𝚶𝚸𝚰𝚴𝚯𝚰𝛀𝚴