7/6/12

7/6/12 - "ΕΚΛΟΓΕΣ 2012" - TV Super 5/6/12

Στην εκπομπή "ΕΚΛΟΓΕΣ 2012" με τον Σ.Μασούρη, στο TV Super, φιλοξενήθηκε την Τρίτη 5 Ιουνίου 2012, ο Β.Μπαλάφας, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και μέλος της ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Κορινθίας.

Στη συζήτηση συμμετείχαν επίσης και οι υποψήφιοι βουλευτές κ. Γ.Ροτζιώκος από το ΠΑΣΟΚ, κ. Δ.Σιάτος από τους ΑΝ.ΕΛ. και ο κ. Θ.Μάρκου από τη Δημ. Ξανά.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις προγραμματικές θέσεις των κομμάτων ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου και στις επιπτώσεις που θα έχουν για την πατρίδα και τους πολίτες της κορυφαίες επιλογές που περιλαμβάνονται στις πολιτικές τους επιλογές.

Είναι πανθομολογούμενο ότι πλέον πρέπει να συζητήσουμε για το "επί του πρακτέου" και για το αν υπάρχουν περιθώρια συνεργασιών και μεταξύ ποιων δυνάμεων, προκειμένου να βγει η χώρα από φαινόμενα ακυβερνησίας.

Οι άτεγκτες επιλογές και συμπεριφορές κομμάτων όπως ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝ.ΕΛ. οδηγούν τη χώρα σε ένα τουλάχιστον αβέβαιο και θολό μέλλον για όλους μας. Το παρωχημένο μοντέλο παροχών του ΣΥΡΙΖΑ καθιστά ανεδαφικό όλο του το πρόγραμμα, ενώ κάποιες από τις θέσεις του, που παραμένουν αδιευκρίνιστες, δημιουργούν ψευδαισθήσεις που ενδεχομένως να μας οδηγήσουν όλους μας σε σκοτεινά μονοπάτια. Οι θέσεις του για τα εθνικά ζητήματα και τα θέματα των λαθρομεταναστών, αν και αποκρύπτονται συστηματικά, αποτελούν καταστροφικές επιλογές για τη χώρα.

Οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" εμφανίζουν πέρα από έντονο "αυτομεγαλοϊδεατισμό" και έναν αφοριστικό και άκρως λαϊκίστικο λόγο, έτσι όπως αυτός εκφέρεται στη συγκεκριμένη εκπομπή, που δεν αφήνει, ως φαίνεται, περιθώρια ένταξής τους σε ρεαλιστικό, ευρωπαϊκό κυβερνητικό σχηματισμό.


Δείτε το σχετικό video :



Βασίλειος Μπαλάφας

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελπίzω να το είδες αυτό και να σε εκανε να σκεφτείς έστω και λίγο αν η ΝΔ είναι λάθος με όλο αυτό;

Αν όχι,τότε δε μπορεί να σε κάνει τίποτα.

http://www.youtube.com/watch?v=nxkBR_f_q4Y&feature=player_embedded