19/10/15

19/10/15 - Μέλος της Ε.Κ.Σ. με Α.Μ. 93

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση ενημερώθηκα στις 18/10/2015, με επιστολή από τον Πρόεδρο Γιάννη Μπάρτζη και το Γενικό Γραμματέα Γιώργο Κωστούρο της "Εταιρείας Κορινθίων Συγγραφέων", ότι "το Δ.Σ. της «Εταιρείας Κορινθίων Συγγραφέων» έκανε ομόφωνα δεκτή την αίτησή σας και σας συμπεριέλαβε στα μέλη της Ε.Κ.Σ. με Αριθμό Μητρώου: 93".

Πρόκειται το σωματείο που ίδρυσε το 2010, μαζί με 51 άλλους Κορίνθιους και Κορίνθιες συγγραφείς, ο μεγάλος πνευματικός άνθρωπος της Κορινθίας μας, συγγραφέας και νομικός, φίλος, δάσκαλος και φωτεινός φάρος για μένα, Ματθαίος Ανδρεάδης, που δυστυχώς πια δεν βρίσκεται κοντά μας (η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στο σπίτι του τον Ιανουάριο του 2008).

Υπήρξε ο πρώτος Πρόεδρος του Σωματείου και προς τιμήν του έχει θεσμοθετηθεί το Βραβείο «Ματθαίος Ανδρεάδης». Ελπίζω από κάπου εκεί ψηλά να χαμογελά με την εξέλιξη αυτή. Ευχαριστώ θερμά το Δ.Σ. και τα μέλη της «Εταιρείας Κορινθίων Συγγραφέων».

Περισσότερες λεπτομέρειες για την «Εταιρεία Κορινθίων Συγγραφέων» μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της, εδώ.


Απόσπασμα της επιστολής : www.korinthianwriters.gr
Άσσος , ΤΚ 200 06

19 Οκτωβρίου 2015


Aγαπητέ κύριε Βασίλειε Μπαλάφα,


Με την επιστολή μας αυτή σας κάνουμε γνωστό ότι το Δ.Σ. της «Εταιρείας Κορινθίων Συγγραφέων» έκανε ομόφωνα δεκτή την αίτησή σας και σας συμπεριέλαβε στα μέλη της Ε.Κ.Σ. με Αριθμό Μητρώου: 93. Με χαρά σας υποδεχόμαστε στο Σύλλογό μας, με την ευχή και την ελπίδα, να συμβάλλουμε όλοι μαζί στην ανάδειξη και την προβολή της Πνευματικής Κορινθίας.

[...]


Ο Πρόεδρος                                      Ο Γενικός Γραμματέας

Γιάννης Δ. Μπάρτζης                         Γιώργος Κωστούρος