23/6/11

23/6/11 - Εκπομπή "Η Πελοπόννησος σήμερα" - 21/6/2011

Στην εκπομπή "Η Πελοπόννησος Σήμερα" του Σ. Μασούρη, στο TV Super, φιλοξενήθηκε την Τρίτη 21 Ιουνίου 2011, ο Β.Μπαλάφας, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και μέλος της ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Κορινθίας, σχετικά με τη συζήτηση στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, την παρουσία του νέου Υπουργού Οικονομικών, τις τελευταίες δημοσκοπήσεις και το ατόπημα του Υπουργείου Άμυνας σχετικά με τους αποστράτους.

Μαζί στο σχολιασμό της επικαιρότητας ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας "Ενημέρωση Πελοποννήσου", κ. Π. Δάκογλου.


Δείτε το σχετικό video :Σχετικές αναφορές :

1. Ομιλία κ. Π. Μπεγλίτη στη Βουλή, 25 Μαΐου 2011 :

"Θα ήθελα να του πω ότι κάλυψε αυτά τα σωματεία εργαζομένων, τα οποία στη συντριπτική τους πλειοψηφία εκφράζονται από συνδικαλιστικές παρατάξεις, που δεν ανήκουν στην Νέα Δημοκρατία. Πιο συγκεκριμένα, είναι σωματεία εργαζομένων που εκφράζονται από την ΠΑΣΚΕ, τη συνδικαλιστική παράταξη του κόμματός μας."

Ολόκληρο το πρακτικό της Βουλής, εδώ.

2. Ομιλία κ. Ευ. Βενιζέλου στη Βουλή, 21 Ιουνίου 2011 :

"Αλλά είναι εξαιρετικά δυσάρεστο αυτές οι επιλογές να φαίνονται ότι σου επιβάλλονται και να σου επιβάλλονται γιατί φοβούνται οι συνομιλητές σου ότι εάν δεν σου επιβληθούν δεν πρόκειται η Ελλάδα, μόνη της ως χώρα, ως κοινωνία, ως πολιτικό σύστημα να κάνει επιλογές σωστικές για τον εαυτό της.

Αυτό είναι το κλίμα που βρήκα στο Eurogoup και στο Ecofin χθες και προχθές. Τη δυσπιστία, όχι μόνο για το πολιτικό σύστημα, αλλά για τη χώρα συνολικά.
"

Ολόκληρη η ομιλία εδώ.